Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Norgips og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

VELKOMMEN TIL NORGIPS

VÅRE VERDIER

 • WE

 • YOU

 • TOGETHER

Arbeidsplass og kultur

VI SETTER PRIS PÅ FLEKSIBILITET

VI ENGASJERER OG UTVIKLER

VI PRIORITERER DIN HELSE OG SIKKERHET

MØT DINE FREMTIDIGE KOLLEGER

 • Norgips er den første bedriften jeg føler meg hjemme i. Det er et varmt og inkluderende fellesskap der alle samarbeider mot et felles mål og der mulighetene for personlig utvikling er store.

  Erika Kåll

  Customer Support

 • Jobben som operatør på Norgips er en spennende jobb hvor vi er med på produksjonen av våre produkter fra enkle råvarer til ferdige produkter. Et godt samarbeid mellom flere operatører og en felles motivasjon om å lage produkter av god kvalitet gjør at arbeidsdagene blir spennende og meningsfylt. Oppgavene til en operatør er å oppretholde en effektiv produksjon samt sikre kvaliteten på produktene.

  Jan Lobacz

  Production Operator