Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

VELKOMMEN TIL NORGIPS

VÅRE VERDIER

 • WE

 • YOU

 • TOGETHER

Arbeidsplass og kultur

VI SETTER PRIS PÅ FLEKSIBILITET

VI ENGASJERER OG UTVIKLER

VI PRIORITERER DIN HELSE OG SIKKERHET

MØT DINE FREMTIDIGE KOLLEGER

 • Norgips er den første bedriften jeg føler meg hjemme i. Det er et varmt og inkluderende fellesskap der alle samarbeider mot et felles mål og der mulighetene for personlig utvikling er store.

  Erika Kåll

  Customer Support

 • Jobben som operatør på Norgips er en spennende jobb hvor vi er med på produksjonen av våre produkter fra enkle råvarer til ferdige produkter. Et godt samarbeid mellom flere operatører og en felles motivasjon om å lage produkter av god kvalitet gjør at arbeidsdagene blir spennende og meningsfylt. Oppgavene til en operatør er å oppretholde en effektiv produksjon samt sikre kvaliteten på produktene.

  Jan Lobacz

  Production Operator